• BAŞARINIZ İÇİN HER ŞEYİ DÜŞÜNDÜK
    - Alanında Uzman kadro
    - Profesyonel Rehberlik Hizmeti
    - 14-16 Kişilik Sınıflarda VİP Eğitim
    - Her Hafta Deneme Sınavı
    - Müfredata Uyumlu Nitelikli Yayınlar
    - Soru Çözüm Saatleri
    - Hızlı Okuma ve Hafıza Teknikleri
    - Okul Derslerine Yardımcı Çalışmalar
    YA SİZ?
    2, 3, 4, 5, 6, 7. SINIFLAR ve LGS HAZIRLIKTA
    -Yapay Zeka Destekli Eğitim Modeli
  • 5. 6. 7. SINIFLAR VE LGS DENEME KULÜBÜ
    1. ÖSYM ve MEB STANDARTLARINDA
    2. LGS' DE 13 FARKLI YAYINEVİ
    3. TÜRKİYE GENELİ DENEME
    4. SINAV SONUÇ MESAJI
    NİTELİKLİ VE ÖZGÜN KARMA DENEME SINAVLARI
    ( 20 TANE ARA SINIF, 55 TANE LGS SINAVI)
    5. DETAYLI ANALİZ VE KARNE
  • YAPAY ZEKA DESTEKLİ AKILLI SINAV İLE
    POTANSİYELİNİ GERÇEKLEŞTİR.
    - Uygun Öğretim Programı Sunar
    - Seni Analiz Eder Ve Tanır
    - Öğrenme Düzeyini Ölçer
    - Zayıf Ve Güçlü Konularını Belirler
    - Zayıf Konularına Özel Soru Bankası Oluşturur
    - Öğrenme Farkındalığını Artırır
  • 2. 3. ve 4. SINIF EĞİTİMİMİZ BAŞLIYOR!
    ÇALIŞAN AİLELER İÇİN BÜYÜK İMKAN
    - Ödev Takibi ve Yazılılara Hazırlık
    - Okul Dersleri Takviyesi
    - Hafta İçi ve Hafta Sonu Gruplar
    - Dikkat - Zeka Dersi
    - Hızlı Okuma Dersi
    - Kolej İngilizcesi
    - Sosyal Aktivite
    - Birebir Rehberlik

KURUMSAL

Özel Öğretim Kurslarını, eski adıyla dershaneleri, okulda öğrenilenlerin tekrar edildiği, çözülemeyen soruların sorulup çözümünün öğrenildiği ve unutulan bilgilerin hatırlatıldığı yerler olarak bilenler için şimdi ufukları genişletme zamanı. NARFEN Kursu öğrenme, kişisel gelişim, olgunlaşma ve kendini gerçekleştirme yeridir.

 

Geniş Çalışma Ortamı İmkanları 

Çalışma ortamı odaklanmada en önemli unsurlardan biridir. NARFEN öğrencileri grup dersliklerde interaktif bir öğrenme ortamı yaşarken, birebir dersliklerde tamamen kendisine özel bir ders deneyimi yaşamış olur.

Bireysel çalışma ortamı adına NARFEN öğrencileri için 3 farklı seçenek mevcut. Birebir dersliklerinde derslerinden sonra aldıkları konunun testlerini çözebilir, her katta bulunan 20 kişi ile sınırlandırılmış ferah okuma salonlarında kendisi gibi çalışan öğrenciler ile motive olabilir veya kütüphanede  kahve eşliğinde yorgunluğunu unutup, kafe kütüphane katının ders çalışanlar için ayrılmış odasında rehber öğretmeninin verdiği ödevleri yapabilir.

Rahat bir sandalye, geniş bir masa ve aydınlık bir ortam. NARFEN derslikleri öğrencinin ders temposunu olumlu etkileyecek tüm etkenleri içinde barındırıyor.

 

 

Aile Olmak ve Aidiyet

Eğitim ve sınav süreci öğrenci ve eğitici kurumun ortak sorumluluğu ile yürür. Bu ortaklıkta güven ve aidiyet hissi sağlanamazsa hayata yeni yeni atılmaya ve bir şeyler başarmaya çalışan bireyler, rotalarını belirlemekte ve sorumluluklarını yerine getirmekte zorlanırlar.

Eğitici kurumun en önemli görevlerinden biri de kurumsallıktan gelen ciddiyet ve sorumluluğu öğrenciye aktararak, öğrencinin bu sürecin bir ortağı olduğunu unutmamasını sağlamaktır.

Kurum disiplininin öğrenciye geçmesinin yolu öğrenciyi kurumun içine katmaktır. Öğrenci kendisini kurumun bir parçası olarak gördüğünde kurumun adına yakışır bir sorumlukla davranmaya özen gösterecektir.

                                    

 Kazanımları Vurgulamak

Narfen öğrencileri sürekli güncellenen kazanım listesi ile o ana kadar öğrendiği her şeyi kontrol edebilir ve kendine dışardan bir gözle bakma fırsatı bulur. Kendini eleştirme fırsatı bulan bireyler hızlarını kontrol edebilirler. Bu onlar için iyi bir erken uyarı sistemidir.

 

 

Kaynak Referansları 

Piyasadaki tüm kaynakları inceleyen ve sürekli olarak incelemelerini güncelleyen NARFEN ekibi. Öğrencileri ihtiyaçlarına en uygun kaynaklara yönlendirir ve öğrencinin kitap arama sürecini en doğru kararla ve en kısa sürede çözmüş olur.

 

Uzmanca Rehberlik ve Takip 

Öğrenci eğitim ve sınava hazırlık projesinde bir uygulayıcıdır. Uygulayıcı, bir tasarımcı ve bir takipçiye ihtiyaç duyar. NARFEN’de her öğrencinin hazırlık programını tasarlayan ve sürekli güncelleyen bir tasarımcısı ve yaptıklarını takip eden bir takipçisi var.

 

 

Sürekli Güncellenen Eğitim Metotları 

Eğitim ve sınav sistemi ile ilgili tüm değişiklikleri anlık takip ediliyor. Çıkarılan/Eklenen konular, yeni soru tipleri, yeni puanlama türleri… NARFEN ekibi günceliğini her zaman koruyarak öğrenci ve veliler için en değişken dönemlerde bile güven ve iç rahatlığı sağlamayı başarıyor.

 

 

İyi Anlatmak Değil, İyi Anlatmak ve Ne Anladığını Test Etmek 

Ders işlendikten hemen sonra öğrencilere konu ile testler dağıtılır. Testler çözüldükten sonra yapılamayan sorular öğrencinin nerede takıldığını ve derste nereyi anlamadığını öğretmene gösterir. Öğretmen çözülemeyen bütün soruların çözümünü öğrencilere anlatırken konu ile ilgili eksik kaldığını tespit ettiği yerlerin tekrar üzerinden geçer. Konuyu eksiksiz öğrenen öğrencinin yapması gereken tek şey ödev verilen testleri bitirmek ve yapamadığı tüm soruları öğretmenlerine sormak.

 

 

Hedef Belirlemek 

Öğrenme süreklilik ve alışkanlık gerektirir. Bu süreklilik ve alışkanlığı sağlamak için gerçekçi ve yeterli hedefler belirlenmelidir. Bir bireyin kendisi için koyduğu hedefler her zaman gerçekçi veya potansiyelini karşılayacak miktarda olmak. Öğrenciyi sürekli olarak sınayan, potansiyellerini ve yeteneklerini belirleyen NARFEN her öğrenciye bireysel hedefler belirleyerek sürece kolay bir şekilde uyum sağlamasına yardımcı olur.

 

 

Güncel Sınav Sistemine Yönelik Deneme Sınavları 

Tüm kurumlar sürekli denemeler ile öğrencilerin durumlarını öğrenmelerine yardımcı olmaktadır. Fakat günceli yakalamak ve yeni sistem sorularına uygun sorular hazırlamak her kurum için aynı öneme sahip değil. NARFEN bugünün sistemi olan mantıksal muhakeme odaklı sorulara uygun denemeler hazırlarken yarın yeni bir soru sistemi geldiğinde anlık olarak sisteme adapte olmayı taahhüt etmektedir.

 

      

Öğretmek Öğrenmenin En Etkili Yoludur. 

Yeterince öğrenen öğrenciler diğer öğrencilerin yapamadığı soruları bir öğretmen gözetiminde çözerek bilgilerini tazeler. Öğretme işinin getirdiği sorumluluk duygusu zihni baskı altına alarak konu ile ilgili bilinen her şeyi hatırlamaya yardımcı olur. Kendi sorusunu çözerken hatırlayamayacağı bilgileri, bu baskı ile hatırlayarak konu hakkındaki neredeyse her şeyi zihnine kazınır. Başka bir öğrencinin sınav süreci projesine bu şekilde dahil olan öğrencinin sorumluluk ve iş bilinci pekişmiş olur.

 

 

Bilgelik Öğrendikçe Azalır 

Sınav sürecindeki öğrenci NARFEN eğitim sisteminde her bilgiyi en temel mantığıyla kavrar. Bu bilginin oluşum mantığını anlamaya, bunun sonucunda da her şeyi aynı mantıkla açıklayabileceğine inanmaya başlar. Bu inanç öğrencinin süreçten uzaklaşmasına ve yaptığı işi hafife almasına sebep olur.

Katmanlı test sistemi sayesinde öğrenciler her şeyi öğrendiklerini düşündükleri anda bile bilmedikleri çok fazla şeyin olduğunun farkına varır. Genel geçer mantıklarla çözülemeyen yeni tarz soruları gören öğrenciler çok yönlülüğün öneminin farkına varır. Bu sayede gelişim sürecinden kopmadan öğrenimine devam eder. NARFEN öğrencilere kat ettikleri mesafeyi ve önlerinde devam eden yolu sürekli olarak hatırlatır.

 

 

Gerçek Bilgi İçin Sorgulama 

Öğrenilen her şey hiçbir zaman kesin doğru olarak kabul edilmemelidir. Bilim bugün kabul ettiğini yarın yalanlayabildiği gibi, çevrimiçi çağda tartışmalı birçok bilgi bireyin etrafında gezinmektedir. NARFEN derslerinde öğrencilere konular çok yönlü ve konu hakkındaki tartışmalarla birlikte anlatılır. Bir soru çözümü yapan öğretmen soruyu çözdüğü yöntemden farklı bir yöntemi de öğrenciye göstererek doğruya ulaşan yolun çeşitliliğini ve tek bir bilgiye bağlı kalmamanın önemini kanıtlar.

 

 

Taahhüt

Unutulmaması gerekir ki eğitim karşılıklı taahhüt gerektiren bir süreçtir. Dış dünya ve sanal dünyada odak dağıtan etkenlerle doludur, eğitim ve sınava hazırlık sürecinin bir proje ciddiyetinde sürdürülebilmesi için öğrencinin iş birliği olmazsa olmaz bir etkendir. NARFEN bu ciddiyeti sağlayabilecek öğrencilerle yola başlayarak attıkları her adımda yanlarında olur. Süreç yalnızca sınava hazırlık değil bir kendini gerçekleştirme serüvenidir. Bunun altından kalkabilmek yalnızca bu bilince varmış kurumlar ve öğrencilerin sahip olabileceği bir kazanımdır.

MİSYONUMUZ

NARFEN sınıf tasarımından ders işleniş sistemine ve etkinliklere kadar her şeyi en etkili ve doğru sistemi uygulamak için kuruldu. Matematik ve geometri derslerini sadece 3-5 arası grup ile sınıflarda işlemek, öğrencilerin karşılaşabilecekleri her soru tipini öğretmek ve kalemi öğrencinin elinde tutarak gerçekten öğrendiğinden emin olana kadar devam etmek bu sistemin artılarından sadece birkaçı.

Kitap söyleşileri, ders işleme modelleri ve diğer etkinliklerin hepsi sürekli olarak tahlil edilip başarı oranı inceleniyor. Bu incelemelerin ışığında sürekli olarak yenilenip ideal olana doğru bir adım daha atılıyor. Modern bilimin gelişiminin örnek alındığı bu yaklaşımımız sayesinde, eğitim sistemimizin her zaman var olan en doğru sistem olması yolunda büyük bir ilerleme kat ediyoruz.

 

 

 

ONLİNE EĞİTİM

YKS ( AYT ve TYT ) ile LGS Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilerimizin Eğitim süreçlerinde oluşabilecek her kesintileri ortadan kaldırmak amacı ile Uzaktan Eğitim uygulaması sayesinde  tüm öğrencilerimizin katılacağı Telekonferans sistemi devreye girerek eğitim sürecinde kesinti olmayacaktır. Ayrıca yapılacak Deneme kulübümüz üyeleri ve Kurs Öğrencilerimiz Yapılacak Türkiye geneli Denemelerimize istediği takdirde Online olarak katılabilecektir.

 

 

 

Soru Sor
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?